fredag 3 juli 2015

Amsterdam
Stor skön stad, med många olika områden som kan tillfredsställa de flesta smaker för både shopping och avnjutande av massor med kök från hela världen. Alltifrån Kalifornien smoothies till burning curry.
Amsterdams kärna ser ut som ett spindelnät där kanaler, broar, vägar och framför allt cykelbanor ringlar sig i ett kaotiskt men ända relativt lättnavigerat system. Det finns mängder med kanalbåtar och vanliga bussar där man kan göra bestämda rundturer eller stopp and go vid olika museer, casinon, shopping m.m.
Något Amsterdam delar med Neapel är sättningarna i husen vilket innebär att husen lutar lite hit och dit. Charmigt kan jag tycka som turist men mardröm kan jag tänka mig för stadsingenjörerna (eller vad det kallas).
Tyvärr väntar jag fortfarande på min cykelmojäng, först glömdes den, sen postades den och posten uppfattade sändaren som mottagare och skickade tillbaks, men imorgon ska den komma. Frustrationen ökar men tyvärr kan jag inte komma vidare utan den lilla grejen till styret, men dagarna går och ingen cykling. Får väl förlänga min semester någon månad till kanske! Tror inte den idén går hem faktiskt!

Skickar med några bilder tagna i Amsterdam en stad jag mycket väl kan tänka mig återvända till.

Jag gick aldrig till museet. Caféet räckte gott;)

Lägg till bildtext


Den är till dig Jocke!

Camping mys!

Vitt och futuristiskt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ge och ge igen och du får mer igen

Ge och ge igen och du får mer igen
Ge ger mer