fredag 10 juli 2015

Inte mycket sol!

Men gissa att den tar! Har hittat min lilla sovplats. Får hoppas ingen kör bort mig härifrån. Sov gott och dröm stort;)

King's Lynn

Sitter just nu och avnjuter lite god kvällsmat. Fredags kväll och gott väder. Framför mig finns en av dessa fina engelska parker. Ska strax cykla vidare för att finna en plats att vila mina trötta muskler - 62 km blev det idag. Mycket backar innebär låg snitt hastighet.
Dagens tanke: Det finns nåt vi kan ge varje dag. Det kostar oss så lite men ger så mycket! Vänlighet, en gest, en hälsning, en handling... Ju mer vi ger desto mer får vi tillbaks! Märkligt!
Ha det gott!

Kväll den 25 dagen

Det har varit en lugn dag gjort ca 35 km. Vilodag skulle det kunna kallas. Besökte den anrika staden Norwich idag. Hur mycket gammal bebyggelse kan det rymmas på ett ställe? Massor i denna gamla stad iaf. Vackert och mycket backigt. Senare delen har jag tillbringat på gammal järnväg omgjord till nästan cykelbana. Ligger nu i tältet och ser solnedgången långsamt gå ner bråttom fälten.

tisdag 7 juli 2015

Jag njuter av varje backe!

Det är faktiskt helt sant. Uphill or downhill det är njutning oavsett. Vägarna är smala, typ svensk cykelbana, med höga häckar på båda sidor så vinden är inget problem. Landskapet är böljande byarna är små täta bebyggelser med gamla tegelhus de flesta ganska lika. Skickar med en bild från byn där jag just nu avnjuter en god kopp kaffe.

måndag 6 juli 2015

Harwich

Första dagen i England. De senaste dygnen har varit fantastiska nattcyckling på cykelvägar bland sanddynerna från Zanwoort ner till norra delen av Deen Haag. Möten med många härliga bofasta och semmestercyklister. Det var även informationen om den stökiga situtionen en nästan ohanterelig migration situation vid färjorna gjorde att jag avrådes att ta den vägen. Så jag vände strax söder om Rotterdam och tog färjan till Harwich. Så här är jag första morgonen.

Ge och ge igen och du får mer igen

Ge och ge igen och du får mer igen
Ge ger mer