fredag 14 augusti 2015

Allt har ett slut!

Nu har jag landat i Varberg nu blir det bil hem till Säffle under lördagen. En fantastisk resa med enormt mycket roligt, spännande och många utmaningar har som etsat sig i mitt minne. Tack för att du följt mig på den här resan.
Och du glöm inte att drömma och leva dina drömmar.

söndag 9 augusti 2015

Igår fick jag...... Idag har jag..

Igår var jag i Husum (D) och där fick jag nyckeln till havet. Det lät väldigt exklusivt och den gav mig möjligheten att använda en grind så jag kunde gå ner till havet. Havet, människor och solnedgång det gillar jag! Skickar med några bilder från campingen, havet och nyckeln. Nyckeln ja den hade en funktion till som kanske var ännu mer exklusiv (nödvändig) den passade till toaletterna som var låsta mellan 22-07.
I morse så stod jag åter vid en sådan där sluttande grind som inte går att ställa upp. Inte orkar hålla med en hand när du ska försöka förflyta cykeln genom grindhålet. Självklart fungerar det med en vanlig cykel, men cyklister som är lata och ska ligga när dom cyklar dom fanns inte med när den här grinden uppfanns.
Jag fick ett frispel när jag insåg att det väntar hundratals av dessa på denna väg jag tänkte cykla upp till Ringkoping (DK). Så jag ställde om och cyklade från Husum över till östsidan och Flensburg. Och nu sitter jag på en camping i Kruså i Danmark. Det var en skön solig tur med en hel del goa upp och nedförsbackar.
Förresten jag måste berätta att jag träffade en 74 årig cyklist som cyklat varje år i 70 år. Började med sina föräldrar och har sen fortsatt hela livet. Det fanns många länder på meritlistan och fler skulle det bli. Om det var ensamt och cykla frågade jag? O nej aldrig sa hon, man möter alltid människor. Och att vara själv är inte detsamma som att vara ensam sa hon med glimten i ögat. Hon hade mycket att berätta och många upplevelser med sig.
Det får bli dagens visdomsord!
Ha det gott och lev dina drömmar;)

Ge och ge igen och du får mer igen

Ge och ge igen och du får mer igen
Ge ger mer