Roligt & Nyttigt.

Här har jag jag samlat kunskaper och länkar till andra som som lever med sin cykel på heltid eller med passion för cykling och friluftsliv. Detta är inte bara mig och ett fåtal människor förunnat utan det är möjligt också för dig.

Intressanta bloggar att läsa

Det finns många intressanta bloggar att läsa och även en hel del svenska. En som jag följt under en tid är Lostcyclist som varit ute massor av år och cyklat enormt antal km. Lars Bengtsson är namnet och han skriver med humor och spänning om sin vardag ute på vägarna. Du kan även få de senaste äventyret i hans nyhetsbrev, du hittar mer information om och av honom på hans blogg. http://www.lostcyclist.com/

Travelling two
En hemsida som kan beskrivas som en guldgruva av tips länkar och mycket annat. Du kan även köpa deras PDF böcker, klart värda sina pengar. De är skrivna på enkel engelska och har massor av tips, länkar och små guldkorn i sig. Bike Touring Survival Guide heter den mest omfattande och kan sägas kan vara en av de bästa handböckerna om det mesta som rör långfärdscykel och allt däromkring. Du får den för endast 7.50 euro och dessutom får du den i flera format.


Cykelsidan
- med allt om långfärdcykling. Så står det på sidan, nja allt var att ta i men otroligt mycket. Det finns en hel del länkar till andra cyklister och hemsidan är på svenska.

En dokumentär om två killar som bestämmer sig för en långcykling The Big Trip

Emil fortsätter The Big Trip

Fredrika (okej inte cykling men vilket äventyr) gör jorden runt på 1000 dagar

Sylvie´Gallery en häftig långfärdscyklist som dessutom erbjuder ett enormt galleri med häftiga bilder från många länder och miljöer..
Resurser när du cyklarInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ge och ge igen och du får mer igen

Ge och ge igen och du får mer igen
Ge ger mer